Habitatge

“Les polítiques d'habitatge han de ser una prioritat”

  • Actualitzat:
  • Creat:

Meritxell Batet diu a Terrassa que “el municipalisme socialista ha estat exemple de gestió, exemple de compromís i exemple d’eficàcia a l’hora de mantenir drets socials que ens semblen fonamentals”

La candidata del PSC a les eleccions generals, Meritxell Batet, ha afirmat avui que “durant la crisi hi ha hagut moltes famílies afectades  i les polítiques d'habitatge han de ser una prioritat”. “Els alcaldes i alcaldesses socialistes van reaccionar aviat i van ser els primers a fer polítiques d’habitatge i posar solucions amb treball, amb gestió i sense escarafalls, sense exhibicionismes. Des dels ajuntaments s'ha donat resposta als problemes concrets, als desnonaments, als habitatges buits i també subministraments bàsics com el gas, el llum o l’aigua”, ha afegit.

 

Durant una visita a Terrassa acompanyada de l’alcalde Jordi Ballart i de l’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, Meritxell Batet ha assegurat que “l'habitatge es un dret social, i també ha estat motor econòmic generant ocupació. El municipalisme socialista ha estat exemple de gestió, exemple de compromís i exemple d’eficàcia a l’hora de mantenir drets socials que ens semblen fonamentals. És des del món municipal que la proximitat ha permès reaccionar i estar a l’alçada”.

 

“No ha estat així des del Govern de la Generalitat, que podia traspassar molt més diners als ajuntaments per fer front a aquesta realitat. I tot això ha d’estar complementat amb una acció des del Govern d’Espanya. Per això és imprescindible que hi hagi un Govern diferent i compromès amb les polítiques socials i d’habitatge”, ha conclòs.